Primarul Comunei Orleşti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA ORLEŞTI
Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Orleşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Informaţii Primăria Comunei Orleşti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           
User On-Line:       Accesari: 193704      Dupa ip: 64580      Ultima acesare : 2021-11-27 19:53:39  

05 Noiembrie
Postat de: orlesti
Hits: 369

Primăria comunei Orlești organizeaza

La sediul instituției concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:
- 1 post de educator (pentru activități destinate școlarilor)
concursul se organizeaza cu respectarea prevederilor HG nr.286/2011

Citeste mai mult

19 Iulie
Postat de: orlesti
Hits: 496

Declarare date registru agricol

Termenele la care persoanele fizice și juridice au obligația să declare datele pentru înscrirea în registrul agricol, conform art. 11 din OG. 28/2008, privind registrul agricol, cu modificările și completările ulterioare

Citeste mai mult

21 Iunie
Postat de: orlesti
Hits: 499

ANUNȚ REZULTATE CONCURS - PROBA SCRISĂ

Anunț privind rezultatele obținute la proba scrisă a concursului din data de 21.06.2018 pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier, cls. I, grad profesional superior în cadrul compartimentului Agricultură Cadastru.

Citeste mai mult

30 Martie
Postat de: orlesti
Hits: 635

LISTA FUNCȚIILOR

Din cadrul Primăriei Comunei Orlești

Citeste mai mult

30 Octombrie
Postat de: orlesti
Hits: 571

Comunicare

În baza prevederilor art.57 alin 271 din Legea finantelor publice nr 273/2006 cu modificările și completările ulterioare, vă transmit anexat, indicatorii prevazuți în anexa nr.2

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 3din 5--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2021 Primăria Comunei Orleşti