Primarul Comunei Orleşti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA ORLEŞTI
Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Orleşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Informaţii Primăria Comunei Orleşti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           
User On-Line:       Accesari: 193738      Dupa ip: 64587      Ultima acesare : 2021-11-28 07:50:43  

03 Ianuarie
Postat de: orlesti
Hits: 514

REGISTRUL DE EVIDENŢǍ

A datoriei publice locale a Comunei Orleşti la data de 29 decembrie 2017

Citeste mai mult

04 Ianuarie
Postat de: orlesti
Hits: 505

REGISTRUL DE EVIDENŢǍ

A datoriei publice locale a Comunei Orleşti la data de 30 decembrie 2016

Citeste mai mult

06 Ianuarie
Postat de: orlesti
Hits: 483

REGISTRUL DE EVIDENŢǍ

A datoriei publice locale a Comunei Orlești la data de 31 decembrie 2015

Citeste mai mult

12 Septembrie
Postat de: orlesti
Hits: 582

Anunț colectiv pentru comunicarea prin publicitate

În temeiul art. 47alin. (5) lit.(b) si ale alin.(6) si alin(7) din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările si completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili:

Citeste mai mult

04 Aprilie
Postat de: orlesti
Hits: 888

ANUNȚ DE PARTICIPARE

Consiliul Local al comunei Orlești anunță acordarea de finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru activități nonprofit de interes local, pentru anul 2017, sesiunea I

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 5din 5--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2021 Primăria Comunei Orleşti